Case ieftine, Planuri case mici, Planuri casa, Case lemn, Constructii lemn, Case lemn, Case americane, Proiecte case vacanta, Case mici, Modele case, Priecte duplex, Cabane.
Proiecte case Cautare planuri casa Modificare proiect casa Servicii proiectare personalizata
Cautare rapida


Parteneri Formular de contact
Trimite mesaj? Da Nu


News Letter"Avantaje" sau "Dezavantaje"...aceasta rubrica nu dorim sa fie lauda ci informare...

 

Tinand cont ca traim intr-o societate in care informatia corecta, la obiect este cea mai scumpa "marfa", primul avantaj obtinut de la noi, in acest aspect consta.

Informatia incompleta determina mai totdeauna costuri suplimentare, neprevazute, ceea ce inseamna ca al doilea avantaj consta in economiile pe care le puteti realiza eliminand carentele informative.
Timpul inseamna bani, iar la noi gasiti posibilitatea de a va organiza timpul asa cum credeti dumneavoastra, fiindca avantajul numarul trei consta in a prelua cat mai multe responsabilitati posibile pentru ca timpul dumneavoastra sa fie relaxat, la indemana altor activitati prioritare dumneavoastra.

Atunci cand se edifica o constructie, in special in Romania, termenele de finalizare sunt frecvent incalcate, iar avantajul cu noi consta in faptul ca doar dumneavoastra puteti intarzia finalizarea imobilului sau cazuri extreme, greu de imaginat si prevenit.

Un alt avantaj, foarte important spunem noi, este acela ca de la proiectare si pana la finalizarea constructiei aveti control total asupra sumelor cheltuite.

Cum ar fi pe parcursul santierului imobilului sa va puteti ajusta costurile dupa necesitati? Acesta este un alt avantaj pe care noi il punem la dispozitia clientilor nostri, prin a va prezenta materiale si solutii constructive care va pot aduce economii substantiale sau mai mult confort, dupa caz.

Presupunand ca sunteti nehotarati in privinta alegerii materialelor de constructie pentru imobilul dumneavoastra, avantajul interactiunii cu noi este ca avem experienta unei game vaste de tipuri constructive, adica de la case de lemn, la constructii industriale.

In cazul in care, neprevazutul implica sprijin juridic sau financiar, avantajul de care beneficiati prin a interactiona cu noi este acela de va pune la dispozitie un cabinet de avocatura performant la costuri rezonabile si o societate de leasing stabila financiar si contractual.

Bineinteles ca exista si dezavantaje in cadrul colaborarii cu noi, iar acest mic neajuns consta in faptul ca atunci cand apare o situatie neclara vom fi foarte insistenti pentru ca totul sa fie corect si bine definit.

Un alt dezavantaj ar fi ca nu vom face nici-un fel de compromis raportat la siguranta durabilitatii imobilului pe care-l construim, fiindca va vom oferi garantie pentru lucrarea executata si nu dorim sa avem pe constiinta integritatea dumneavoastra fizica.

Daca se doreste realizarea unui imobil cu materiale indoielnice de slaba calitate, in ideea reducerii costurilor, dezavantajul cu noi consta in faptul ca nu veti beneficia de serviciile noastre.

Sigur ca am mai putea enumera o multime de avantaje sau dezavantaje aferente prestarii serviciului nostru pentru dumneavoastra, dar ne oprim aici fiindca in cazul unei colaborari veti descoperi ca defapt toate acestea sunt necesitati organizatorice pe care noi le preluam cu acordul dumneavoastra, dupa o informare cat mai completa in prealabil.


case ieftine case lemn constructii case modele casa modele case proiecte case
Istoric vizite Nu aveti vizite inregistrate inca! Parteneri Facebook Ultimele articole Wiki