Case ieftine, Planuri case mici, Planuri casa, Case lemn, Constructii lemn, Case lemn, Case americane, Proiecte case vacanta, Case mici, Modele case, Priecte duplex, Cabane.
Proiecte case Cautare planuri casa Modificare proiect casa Servicii proiectare personalizata
Cautare rapida


Parteneri Formular de contact
Trimite mesaj? Da Nu


News LetterCosturi edificare constructie.

Conform conceptului nostru, unde flexibilitatea si adaptabilitatea sunt principala baza de lucru, costurile aferente edificarii unei constructii sunt gandite de asa natura incat persoana care solicita serviciul de la noi sa detina controlul total asupra cheltuielilor.

Astfel pe site-ul nostru gasiti modelele de case insotite de informatiile modalitatilor de plata, o gama de materiale, predare constructie ("la cheie", "la rosu" sau "la semifinisat", toate cu intentia unei informari primare cat mai detaliate.

Ulterior informarii primare despre costurile care se regasesc prezentate in fisele de calculatie orientative a preturilor aferente fiecarui model de casa in parte, vom incepe procesul de "tocare marunta" a costurilor pentru fiecare etapa in parte.

Mai exact ajustarea costurilor va incepe inca de la arhitect, in cazul in care apelati la arhitectul nostru, unde pretul se stabileste in functie de complexitatea si modificarile pe care dumneavoastra le aduceti proiectului, situatie in care, de cele mai multe ori, reusim sa va obtinem reduceri.

O data stabilit proiectul de constructie si de rezistenta al imobilului, de comun acord cu dumneavoastra, in cazul in care in care aveti cheful sa va implicati, incepem "vanarea" si negocierea preturilor materialelor necesare constructiei, astfel incat sa aveti o estimare cat mai exacta a costului final.

Urmatorul pas il vom face impreuna, daca doriti, pentru obtinerea autorizatiilor legale necesare deschiderii santierului constructiei dumneavoastra, in incercarea constanta de a simplifica si reduce cat mai mult costurile unui astfel de proces, stiut fiind ca sunt multe "pierderi neprevazute", in cazul in care lipseste experienta din domeniu.

Odata inceputa constructia v-eti beneficia de informare permanenta despre fiecare etapa in parte, cu scopul de a lua deciziile cele mai convenabile pentru dumneavoastra, situatii care de obicei previn costuri suplimentare de moment sau de viitor.

Totodata va punem la dispozitie, in masura in care le avem, informatii despre aducerea utilitatilor aferente unei locuinte moderne, confortabile si putem sa va propunem solutii din care dumneavoastra sa aveti posibilitatea alegerii variantei optime raport calitate pret.

Ce dorim sa spunem, este ca o colaborare apropiata, permanenta din momentul in care ati hotarat sa apelati la serviciile noastre si pana la mutarea in imobil, poate duce la scaderi semnificative ale costurilor constructiei, stiut fiind din experienta, ca intotdeauna este loc de economii, daca se doreste, iar noi dorim ca dumneavoastra sa fiti cat mai multumit si impacat cu solutia aleasa.

Practic, in linii mari, prin aceasta prezentare incercam sa va informam ca preturile orientative din fisa de prezentare a modelului de casa ales, poate suporta modificari substantiale in sensul ales de dumneavoastra, deoarece noi am gandit serviciul pe care intentionam sa-l punem la dispozitie, extrem de flexibil si adaptabil in toate fazele edificarii unei constructii.

In concluzie sunteti invitatii nostri sa ne contactati, fiindca exista posibilitatea, de comun acord, sa gasim solutia optima, multumitoare pentru toate partile implicate.


case ieftine case lemn constructii case modele casa modele case proiecte case
Istoric vizite Nu aveti vizite inregistrate inca! Parteneri Facebook Ultimele articole Wiki