Case ieftine, Planuri case mici, Planuri casa, Case lemn, Constructii lemn, Case lemn, Case americane, Proiecte case vacanta, Case mici, Modele case, Priecte duplex, Cabane.
Proiecte case Cautare planuri casa Modificare proiect casa Servicii proiectare personalizata
Cautare rapida


Parteneri Formular de contact
Trimite mesaj? Da Nu


News LetterModificare plan

Ai gasit casa ta de vis printre proiectele afisate pe site, dar ati dori sa faceti cateva modificari cum ar fi adaugarea unui garaj, adaugarea unei camere solare, sau poate doresti marirea supafetei desfasurate, sau chiar simple divizari in interior?

Echipa noastra de proiectanti te va ghida pe tot procesul de modificare si poate realiza aceste modificari astfel in cat sa fie exact adaptata nevoilor familiei tale. Te vom ajuta cu sfaturi, ideii, si detalii tehnice pentru a fi multumit dupa punerea in manopera.

Cum obtii o estimare de cost?

Puteti obtine o estimare de cost fie pe adresa de email, completant formularul de contact cu titlul modificare plan urmat de codul planului si specificand cat mai multe detalii, fie prin telefon sunand la numere specificate la sectiunea contact. Veti primi o estimare de cost in maxim 2 zile lucratoare.

Daca doriti sa construiti casa de vis si nu ati gasit nimic adaptat nevoilor puteti apela si la serviciul de Proiectare personalizata.


case ieftine case lemn constructii case modele casa modele case proiecte case
Istoric vizite Nu aveti vizite inregistrate inca! Parteneri Facebook Ultimele articole Wiki